3.6.12

Kranten nagels

Hey,
Ik heb een super leuk idee voor als je eens een keer extra mooie nagels wilt: Kranten nagels! Het is niet alleen super simpel, het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Let's get started!
♥1. Needed:
♥Een lichtgrijze of lichtbruine nagellak (deze moet licht genoeg zijn dat je de letters erop nog ziet)
♥Een topcoat
♥Stukjes tekst uit een krant (geen foto's dus en wel van een krant want een tijdschrift werkt niet),
♥Alcohol (dit moet rond de 70% alcohol zijn). Dit kun je Gewoon bij de drogist vinden.♥2. Base of topcoat. Zoals altijd begin je met een base of topcoat om je nagels te beschermen om gelig te worden.
♥3. De licht grijze of licht bruine kleur. Mijne is een soort van wanabe-wit Dat is eigenlijk het beste. Ik heb mijne gemaakt door een grijs-bruine kleur met wit te mengen.

♥4. Wachten. Wat hierbij super super belangrijk is is het wachten. Dit zeg ik uit ervaring want eerder was ik al begonnnen. En toen waren m'n nagels nog niet helemaal droog. Toen bleef de nagellak aan de krant plakken inplaats van anders om.

♥5. Alcohol. Nu doe je een beetje alcohol in het dopje, of in een bakje. Dan dip je je nagel, of de krant in de alcohol. Laat het daar ongeveer 2 seconden zitten.

♥6. De krant. Nu druk je snel je nagel tegen de krant aan. Dit moet vrij snel gebeuren. Zorg dat je niet nog de krant moet uitknippen ofzo. Maar dat je al een stukje met tekst klaar hebt liggen. Je drukt je nagel nu voor ongeveer tien seconden goed tegen de krant aan.

♥7. Vintage. Deze stap kun je eventueel kiezen. Voor een extra vintage effect kun je stap 6 nog een keer overnieuw doen. Zo zie je meerdere letters schuin door elkaar.

♥8. Topcoat. Tijd voor een laagje topcoat om te zorgen dat je nagel design extra lang blijft zitten en voor een mooie glans.

En that's it! hier is het resultaat:
Ik ben zelf erg trots op het resultaat. En ik ga het zeker vaker doen. Ik hoop dat jullie er iets van hebben geleerd en het met plezier hebben gelezen.

Sara♥
7 opmerkingen:

 1. Het geeft zo'n gaaf effect! Wil het zelf ook nog een keer maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuk! Ik heb het ook een keer geprobeerd, maar dan met water (en dus niet met alcohol). Nou, dat werkte totaal niet haha!

  Misschien dat het met alcohol beter gaat:)

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel mooi, maar als ik jouw was zal ik de nagellak (de witte kleur) mooier opdoen, en helemaal aan de zijkanten, anders is het "leuke effect" weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HI
  ik mag helaas niet met alchol doen
  met water lukt het niet
  nou ja behalve bij mijn pink dan

  BeantwoordenVerwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥