8.10.12

music at the moment
















Mijn laatste music at the moment was voor mijn gevoel nog niet zo lang geleden, toch leek het me leuk om er weer eentje te doen. Enjoy!


















♥1. Marilyn monroe-nicki minaj. Hier heb ik eigenlijk niet zoveel over te zeggen. Ik vind het gewoon een geweldig nummer!















♥Girl on fire-alicia keys ft. Nicki Minaj. Ik weet het weer een nummer met Nicki Minaj. Ik ben niet echt fan van haar maar ik kan gewoon niet ontkennen dat ik haar liedjes super vind! En Alicia Keys, wauw wat een stem! Bij dit liedje zie ik the hungergames meteen weer voor me. Natuurlijk doordat Katniss the girl on fire genoemd werd.















♥The boys-Nicki Minaj ft. Cassie. Jaja ik beloof het dit is het laatste liedje met Nicki Minaj. Ik vind de vorige nummers mischien wel leuker, maar deze is ook heel leuk.

♥How deep is your love-Sean paul ft. Kelly rowland. Ik vind de liedjes van Sean paul sowieso heel leuk, al vanaf een van zijn eerste liedjes tempature.















♥One day-Asaf avidan ft. The mojos. Dit liedje is heel anders dan de meeste vind ik. En dat vind ik juist wel leuk. Echt een liedje die je maar blijft luisteren.















♥Your body-christina aguilera.  Wauw wat houd ik van de stem van Christina! Ook dit liedje vond ik erg geslaagd.















♥Diamonds-Rihanna. Ook het nieuwe liedje van Riri vind ik erg leuk.















♥Live while we're young-one direction. Hierover vertelde ik jullie in deze post  al. Het nieuwe liedje van One direction! Ook deze keer hebben ze me zeker niet teleurgesteld wat een geweldig nummer! Al gaat het in deze post eigenlijk om de muziek. Maar kijk nou eens naar die clip. Zo blij en zorgeloos, i love it!

















♥We are your friends-Simian ft. Justice. Dit is zo'n liedje waar je maar van moet houden. Het is een beetje schreewerig, normaal vind ik dat verschrikkelijk nu vind ik het juist leuk. Echt zo'n liedje dat voor de rest van de dag in je hoofd blijft zitten.
















♥Soldaatje-Mr. polska ft. Ronnie Flex. Dit liedje is sowieso een liedje dat ik de hele maand door heb opgezet zodra het maar kon. Beetje rare tekst maar daar let ik sowieso toch nooit op.

Xx Sara♥

5 opmerkingen:

  1. Ik heb gelijk weer wat muziek gevonden die ik kan downloaden hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke nummers, ik heb een beetje dezelfde smaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een paar niet mijn stijl maar er zitten leuke tussen! Leuke smaak heb je.

    Liefs, Romy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Justice is geweldig! Ik ben bij hun concert geweest haha. Assaf Avidan is echt zo'n liedje dat in je hoofd blijft zitten :) Nicki Minaj vind ik dan weer verschrikkelijk, ik kan haar stem niet aanhoren hahaha. Maargoed, ieder zijn smaak!

    BeantwoordenVerwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥