23.2.13

5 videos that make me smile

1347761949960055_large

Heyy! Vanaf nu dus elke zaterdag een post :). Ik kijk belachelijk veel youtube videos. Het leek me leuk om met jullie een paar videos te laten ziet die me blij maken, omdat ze grappig, of gewoon leuk zijn. Enjoy :)

9.2.13

Tag: Little, fashionable me


'























Een tijdje geleden ben ik door Josephine getagd voor de little fashionable me tag. Ik was meteen enthousiast  Je laat outfits van jezelf van vroeger zien en vertelt er wat over enzo. Ik vind het echt enorm leuk om in foto boeken te kijken naar allemaal oude foto's. Ik ben mijn moeder zo dankbaar voor alle tijd die ze heeft besteed om al die foto's in die boeken te plakken maar ook om ze te maken! Ik heb deze post dus met heel veel plezier te gemaakt :) Hopelijk lees jij hem ook met veel plezier.  

3.2.13

At the moment

http://weheartit.com/entry/38375930/via/nyckelpiga


















Ik zit dit nu achter mijn bureau te tikken. Over een uurtje ga ik naar Den haag naar mijn opa. Ik heb een nieuw onderdeel van mijn site bedacht, at the moment. Eigenlijk een beetje afgekeken van de at the moment filmpjes van teske :$. Het leek me leuk om dit in een post te doen, hierin vertel ik wat ik op mijn nagels heb, welke make-up ik op het, welke outfit ik aan heb, wat ik luister en wat ik eet of drink. Enjoy♥