20.4.12

Welk kapsel past bij jou?

Heeey guys,

Ben jij ook zo toe aan de zomer?? Ik in ieder geval wel.
Ookal zit het weer nog niet echt mee, wil ik jullie met deze blog alvast een beetje een zomersgevoel geven!
Ik krijg altijd een zomersgevoel van een nieuw kapsel. Maar wat voor een kapsel past nou eigenlijk het best bij jou? Ik ga je hier bij helpen.

De vraag die je jezelf moet stellen als je een nieuw kapsel wilt is: Wat voor een soort hoofdvorm heb ik?

♥1. Ovaal:
Wel: Bij een ovaal gezicht is het erg makkelijk om een kapsel te kiezen. Je kunt namelijk kiezen voor korte, middelang of lange kapsels. Het kapsel van Rihanna hiernaast te zien vind ik erg goed bij haar (ovale) gezichtsvorm passen.
Niet: Wat je absoluut niet moet doen bij een ovaal gezicht is korte lagen boven op je hoofd. Verder is een kapsel waarbij je haar te veel over je gezicht valt niet geschikt bij een ovaal gezichtsvorm, hierdoor lijkt je gezicht namelijk erg rond.

Sarah Jessica Parker Hairstyle (5)
♥2. Langwerpig:
Wel: Bij een langwerpig gezichtvorm kun je je haar het best kort of halflang houden. Kapsels met lang haar maak je gezicht anders nog langer. Verder staat mensen met een langwerpig hoofd opgestoken haar erg mooi, je moet alleen zorgen dat je een scheiding aan de zijkant maakt. Kijk maar naar Sarah Jessica Parker zij weet hoe het moet!
Niet: Hele korte of rondgeknipte kapsels, dit accentueerd de ronde vorm juist.♥3. Vierkant:
Wel: In lage geknipt haar staat mensen met een vierkant vormighoofd erg goed, of een kort puntig geknipt kapsel. Wil je langer haar? Dat kan! Kies dan wel voor een vanaf de kaaklijn en naar benede in laagjes geknipt.
Niet: Kies niet voor een kapsel met een boblijn. Verder moet je ook niet kiezen voor een recht geknipte pony. Hierdoor lijkt het nog vierkanter.


♥4. Hart:
Wel: Een kapsel op kinlengte staat jou super mooi! Ook een pony naar rechts geslagen staat leuk. Wil je toch een langer kapsel? Kies dan voor lang golvende lagen.
Niet: Een recht afgeknipte pony.Veel plezier met je nieuwe kapsel.
Groetjes Veerle♥2 opmerkingen:

  1. Leuke blog! Kijk eens op mijn lang haar kapsels blog , hierop staan leuke haar tips van 2012 voor vrouwen met lang haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie website, ik heb ook een website over kapsels. Klik hier om er naartoe te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥