31.8.12

Meet my idols: One direction

Heyy,
Ik weet niet of iedereen dit onderwerp leuk zal vinden. Ik weet dat er best veel directioners zijn, maar lang niet iedereen. Ik snap dat je dit als je geen directioner bent niet heel leuk vind. Maar ik wilde het over one direction hebben. Het zit zo. Ik heb vandaag de hele dag geen tijd gehad om iets voor te bereiden voor een post, en ik wilde toch heel graag even iets plaatsen, gewoon omdat ik me aan mijn afspraak met mezelf wilde houden. Elke vrijdag een post. Daarom besloot ik het over hun te hebben. Een blog is tenslotte om te schrijven over wat je leuk vind toch? En tja, ik vind one direction leuk, so why not? Een van de vele leuke dingen aan hun vind ik dat ze allemaal echt talent hebben. De laatste tijd zie je steeds meer dat de stemmen van veel mensen worden bijgewerkt, en dat ze live eigenlijk helemaal niet mooi kunnen zingen. Laten we beginnen bij het begin. Hoe de band onstond. Het begon allemaal met xfactor. Hun eerste audities.Aww, ik vind Niall zoo schattig, en zijn stem vind ik ook heel mooi. Ik vind het best jammer dat hij zo weinig solo's krijgt. Ook ben ik Katy Perry echt heel erg dankbaar om toch ja te zeggen, anders zouden we hem tenslotte niet kennen.. Wat ik trouwens ook heel lief vind is dat kleine kruisgebedje op 2:23.


En dan de auditie van boo bear :). Ook een hele mooie auditie!


Dit vind ik zo leuk, Liam had eerder al  meegedaan aan xfactor. Simon zei dat hij er nog niet klaar voor was, maar dat hij na 2 jaar terug moest komen en dat hij er dan wel klaar voor was. Zo gezegd, zo gedaan. En hier stond hij daar weer op het podium. Met zo een mooie stem!

Ik ben sowieso fan van Harry's diepe mooie stem. Hij heeft het zeker heel goed gedaan op zijn eerste auditie!

Zayn kan ook heel mooi zingen, met al die lage en hoge stukjes, typish hem!


En dan ben ik hier aangekomen bij het historische moment. Het moment dat one direction samen wordt gezet als een groep, het meesterplan van Simon. Zo leuk om dit te kijken!Dit vind ik echt een hele goede auditie, natuurlijk hebben ze samen meerdere audities gehad, maar van al die audities vind ik deze toch het beste! Ook zo typish dat Harry lying naked on the floor zingt hahaha.


En dat was het dan, hoe One direction is gevormd, als ik heel eerlijk ben zou ik nog heel lang door kunnen blijven praten over hun, maar dan zou deze post te lang worden, dus hou ik het hier maar bij.
Laat in de reacties achter als je het leuk zou vinden als ik nog een keer zoiets schrijf over one direction, maar dan niet over hoe ze zijn ontstaan maar over iets anders.
Xx Sara♥

4 opmerkingen:

 1. Het filmpje waar ze horen dat ze een band zijn is zo leuk!! Wat is er eigenlijk met de girlband gebeurd, zijn die ook beroemd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa vind ik ook! Ik heb even wat research gedaan, die girl band heet Belle Amie. twee van hun zijn al gestopt, en ze hadden een single girls up http://www.youtube.com/watch?v=bShXffrkJbE
   xx♥

   Verwijderen
 2. Super leuke post!
  Mooi bij elkaar gebracht :)

  xx
  http://everybodylovesicecream.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥