2.11.12

Meet my idols: Vanjess


405919_10150530681284431_99609464430_8446989_326001780_n_large
Links: Jessica Rechts: Ivana
Ik wilde even iets met jullie delen, ik weet niet of jullie ze kennen maar ik ben enorme fan van vanjess, nou niet echt enorme fan maar ik houd van hun stem en muziek en ze zijn zó getalenteerd! Ik heb er meteen een nieuw onderdeel van mijn site van gemaakt, meet my idols, ik had al eerder een post gemaakt over one direction en die hoort daar dus ook bij. Hopelijk vinden jullie dat onderdeel leuk :). Ik snapte niet waarom ze nog niet enorm bekend zijn, daarom wilde ik ze een handje helpen, nee grapje ik doe het niet daarvoor. Maar ik wilde jullie gewoon hun muziek laten horen omdat ik ze awesome vind! Hierbij wil ik jullie een aantal filmpjes van hun delen. Ook ben ik fan van hun stijl, die kleren die ze dragen, zoo fashionable! Ik hoorde ook ergens dat ze meegedaan hebben met the voice of America, wat best grappig zou zijn want the voice komt uit Nederland, maar ik kon daar geen filmpjes van vinden dus ik weet het niet zeker..
Misschien ga jij ze ook wel leuk vinden!


Dit is het eerste liedje dat ik van hun luisterde, en ik was meteen om!Dit was ook een van de eerste liedje die ik van hun zag, just listen and you'll understand what i mean :). Deze cover ken je misschien ook wel van deze music at the moment. Ik vind het echt leuk hoe goed die rechter(Ivana) kan beatboxen!Vooral de "beat" bij dit liedje vind ik heel mooi, haha. Zo knap dat ze dat helemaal zonder  computers of iets na kunnen maken!Deze vind ik vooral heel erg mooi, sowieso vind ik het liedje heel mooi! 


Dit is niet echt een cover, maar zoo geweldig om naar te luisteren! Je wilt niet weten hoevaak ik dit in totaal geluisterd heb. Ook zit deshawn erin, hij heeft een eigen youtube kanaal en hij is zoo grappig! En hij kan ook nog eens goed rappen!


En dan hun nieuwste eigen liedje! Drumroll! Ik vind hem zoo leuk, en hij blijft ook echt super lang in je hoofd zitten. Ze hebben ook meer eigen liedjes klik daarvoor hierop. 
Vertel me in de comments wat jij van ze vindt. 
xx♥

2 opmerkingen:

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥