9.2.13

Tag: Little, fashionable me


'Een tijdje geleden ben ik door Josephine getagd voor de little fashionable me tag. Ik was meteen enthousiast  Je laat outfits van jezelf van vroeger zien en vertelt er wat over enzo. Ik vind het echt enorm leuk om in foto boeken te kijken naar allemaal oude foto's. Ik ben mijn moeder zo dankbaar voor alle tijd die ze heeft besteed om al die foto's in die boeken te plakken maar ook om ze te maken! Ik heb deze post dus met heel veel plezier te gemaakt :) Hopelijk lees jij hem ook met veel plezier.  
Wat is je vrolijkste outfit?
♥Dit is een hele toepasselijke foto voor deze tijd van het jaar, het was namelijk mijn carnaval outfit. Ik ging als pippi langkous. Een staartje staat nog enigszins overeind, zoals zij dat altijd had. Maar de andere heeft het alweer opgegeven. En volgens mij heb ik daar ook een beetje met schmink geknoeid, ik denk dat ik sproetjes wilde maken. Maar hij is wel vrolijk!

Welk kledingstuk zal je nooit meer willen dragen?


♥Die. Jas......

Met welk kledingstuk heb je fijne herinneringen?


♥Hiervan heb ik er drie, allereerst het jurkje helemaal links, ik ben hier trouwens met mijn nichtje. Ik droeg hem heel vaak, als je goed kijkt zie je ook van die kleine hartjes aan de zijkanten. Gecombineerd met een wel hele kleurrijke majoo, zoals ik meestal aanhad. Daarnaast heb ik een spijker jurkje met een gek gezichtje op. Ik zou het nu nooit meer dragen, maar toen vond ik het geweldig. Bij die daarnaast gaat het om de muts en de sjaal. Die had ik heel vaak om en vond ik geloof ik ook heel leuk.

Bij welke outfitcombinatie denk je momenteel "nooh"?♥Eigenlijk vind ik het nooit zo erg als kleine kindjes iets raars dragen ofzo. Sandaaltjes? Oké natuurlijk! Maar hier ging ik net iets te ver haha. Ik droeg niet alleen een tuinbroek, en ik heb niets tegen tuinbroeken hoor, maar deze? Ik droeg ook nog eens als je goed kijkt sandalen met sokken erin, OMG nee! 
En welk kledingstuk vind jij wél leuk?
♥De linker outfit vind ik echt heel leuk! Het houtje touwtje jasje is super schattig, samen met het polka dot rokje en de rode schoentjes is het echt heel leuk! Alleen wel jammer dat de majo en de schoenen dezelfde kleur zijn. Bij de rechterkant vind ik het jurkje heel schattig. De schoenen wat minder haha.
And more pictures..Links: Die hoed vind ik echt leuk! Rechts: Als een echte dame met de zonnebril, sjaal en hoed van mijn oma haha!


Links: En daar is ie weer hoor! De drukke majo! Samen met een schattig jurkje met een hartje show ik trots de zelf geplukte druiven! Rechts: Yeahh ik match! De majo en de bovenkant van het jurkje zijn twins!


Aan die ketting heb ik hele goede herinneringen en ik heb hem nog steeds! Het kapitein jurkje vind ik heel schattig! 

Oké dit heeft even helemaal niets met fashion te maken, maar kijk mijn haar daar! Echt heel statisch haha!

En dat was het, nog een fijne carnaval, en vakantie enzo. :)
xx Sara

ps. Ik tag: Elize, Diana, Femke en Veronique& Stephanie

12 opmerkingen:

 1. Aah wat leuk! Carnavaloutfits zijn altijd vrolijk, tof. Het jurkje wat jij wel leuk vind, vind ik ook leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is zo'n leuke tag! Wat was je schattig, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit echt zo'n geweldige tag! Heerlijk om te zien wat andere meisjes toen ze klein waren aanhadden.. Super schattig!
  Kus Noah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sara,

  Natuurlijk ben ik zeer vereerd dat een door mij gemaakte creatie op jouw blog mag verschijnen! Wat is die foto met het statische haar grappig!
  Veel plezier en succes met je blog.

  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, je haar op de laatste foto! Wat een leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een heerlijke tag, heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een super leuke tag en foto's!
  misschien ga ik deze tag ook nog wel doen op mijn blog :)

  trouwens, je had gerageerd op mijn blog ook bij een tag.
  maar ik heb de naam van mijn blog verandert, niet meer randomlifestyleee maar www.ByMellll.blogspot.com sorry voor deze reclame ! maar je kan met de oude naam mijn blog niet meer vinden!

  xx melany

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha wat super schattig! :) Leuke tag ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha wat een schattige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥