3.2.13

At the moment

http://weheartit.com/entry/38375930/via/nyckelpiga


Ik zit dit nu achter mijn bureau te tikken. Over een uurtje ga ik naar Den haag naar mijn opa. Ik heb een nieuw onderdeel van mijn site bedacht, at the moment. Eigenlijk een beetje afgekeken van de at the moment filmpjes van teske :$. Het leek me leuk om dit in een post te doen, hierin vertel ik wat ik op mijn nagels heb, welke make-up ik op het, welke outfit ik aan heb, wat ik luister en wat ik eet of drink. Enjoy♥


Music at the moment: Op het moment luister ik dit liedje, love it!


Outfit at the moment
Spijkerjasje: Pimkie
Trui: Forever21
Tregging (ja zo heet dat haha): Pieces
Schoenen: Timberlands

Tja dit was de outfit die ik vandaag droeg. Ik besloot maar weer eens mijn beige broek uit de kast te halen, eigenlijk is hij iets te klein maar met mijn timberlands erbij zie je dat niet. Ik draag mijn geliefde Forever 21 trui op mijn pimkie spijkerjasje. En natuurlijk met mijn timberlands haha.♥Make up at the moment
Dit is de make up look waar ik vandaag mee rond loop. Eigenlijk is het een beetje mijn everyday make up look, ik draag de laatste tijd bijna altijd een no make-up make-up look, dat je wel make-up draagt maar dat het niet zo opvalt.Gezicht:
e.l.f. Mineral infused face primer
KIKO Medium foundation
Essence Pure skin compact powder
Essence Silky touch blush in 20 babydoll
Catrice made to stay highlighter pen
Ogen:
Maybeline new york one by one mascara
e.l.f. Mineral eyeshadow primer (om mijn oogleden een kleur te maken niet als oogschaduw basis)
Maxfactor masterpiece max mascara
Catrice Made to stay highlighter pen
Lippen:
Vaseline Rosy lips tinted lipbalm♥Nails at the moment
Je ziet het bijna niet omdat het zo'n nude kleurtje is. Ik weet niet precies van welk merk hij is want ik heb hem in zo'n pakket gekregen. Hij ziet er een beetje parel achtig uit. Eerst droeg ik hem nooit maar ik ben er pas net achter gekomen hoe mooi hij eigenlijk is!♥Eten/drinken at the moment. Ik heb net middag gegeten dus nu zit ik achter de laptop met een grote kop groene thee (alps) mmhh!

En dat was het alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden, en wat vinden jullie van deze at the moment posts? Vaker doen? Nog een fijne zondag :)
xx♥

8 opmerkingen:

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥