26.1.13

Music at the moment

Emma Pik
Het leek me weer eens tijd om jullie mijn favoriete liedjes van het moment te laten horen. De post van vandaag heb ik even een dagje verschoven en die van morgen verschuif ik ook een dagje denk ik anders zit er te weinig tijd tussen :P Let's go!♥Sream and shout-Will.i.am ft. britney spears. I just like this song :)
♥Let her go, passenger. Ik vind passenger de laatste tijd super leuk! Dit liedje is mijn favoriet.
♥Knock you down- kerri hilson ft. Ne-yo and Kayne West. Oké deze is echt heel oud, en een paar jaar geleden kende ik hem ook al. Maar ik heb hem een soort van "herondekt" de laatste tijd luister ik hem weel heel vaak, hij is gewoon
zo leuk!
♥If you could see me now-the script. Dat the script geweldig is wisten we allemaal natuurlijk al. Deze vind ik op het moment het mooist. Waarschijnlijk zingen ze over iemand die overleden is en dat die gene trots op ze zou zijn als hij ze nu zouden zien. Dat denk ik ten minste. Super mooi!
♥Beneath your beautiful-The labrinth ft. Emeli Sandé. Eerst vond ik deze helemaal niet zo mooi, maar na een paar keer geluisterd te hebben wel! Zoals wel vaker.


♥Heart skips a beat- Olly Murs. Geweldig nummer, de autistic versie vind ik het mooist, heel mischien een heel heel klein beetje omdat er ene Niall Horan in zit die als een pro gitaar op de wc speelt. Zou kunnen... Verder is Olly Murs ook echt super goed live!


♥Global warming- Pitbull ft. Sensato. Ookal is het maar heel kort vind ik het toch heel leuk.
♥Clown van Emeli Sandé-  Weer van Emeli Sandé, echt een super mooi liedje! Ik besef me nu pas hoe goed zij eigenlijk is, ik keek net op spotify naar al haar liedjes en ik vind ze allemaal wel leuk eigenlijk haha.


♥Mama do the hump van Rizzle kicks- Net ontdekt, ik vind het echt een super leuk liedje!
♥Torn- Natalie Imbruglia. De directioners onder ons kennen dit liedje misschien wel als de eerste auditie song van one direction. Ik begon sinds kort naar het origineel te luisteren en kwam er achter dat die ook heel erg leuk is!

En dat was het alweer, wat is jou favoriete liedje at the moment?
xx♥

12 opmerkingen:

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥