24.3.12

8-stappen plan nagels lakken

Hey guys,
Wij gingen logeren, en onze nagels lakken.
Toen bedachten we dat we jullie best even konden laten zien hoe je dat het beste doet.We weten dat nagels lakken niet het moeilijkste ever is maar we denken dat veel bezoekers het toch wel fijn vinden om stap voor stap te zien hoe je je nagels het beste lakt.

♥1 Dit heb je nodig:♥2 Nagellak remover! Voordat je gaat lakken moeten je nagels helemaal clean zijn. Ook als je geen nagellak ophebt is deze stap handig. Dan blijft de nagellak langer zitten. ♥3 Base of topcoat: nu je nagels helemaal schoon zijn is het tijd om
ze te beschermen. Met een dun laagje base of topcoat zorg je ervoor dat je nagels niet geel worden van de nagellak. 
♥4 colour! Nu is het eindelijk tijd om je nagels in een mooi kleurtje te lakken! Kies de kleur die jij het leukst vindt, en die het best bij jou past. Zo koos Veerle voor een mooi koraal roze lakje. En Sara voor een donker blauw lakje. Wat hierbij belangrijk is, is dat je je nagels in drie strepen lakt. Je begint met een streep in het midden.
Dan een aan de linker en aan de rechter kant. Om je nagels er slanker uit te laten zien kun je helemaal aan de zijkant een klein stukje nagel openlaten.


♥5 wachten. Voordat je de tweede laag aanbrengt moet je natuurlijk even wachten. In deze tijd kun je bijvoorbeeld voorzichtig je nagels vijlen, een gezellig muziekje opzetten, of zoals Sara je teennagels lakken. ♥6 tweede laag. Als je nagellak opgedroogd is, breng je je tweede laagje aan. Dit doe je op dezelfde manier als bij het eerst laagje (zie stap vier). Een tweede laagje zorgt ervoor dat je nagellak beter blijft zitten, en het er mooier uitziet. Zorg ervoor dat je dunne laagjes aanbrengt. Liever een paar dunne laagjes dan een super dik laagje nagellak.
♥7 twee keuzes. Nu kun je kiezen om of de topcoat aan te brengen. Een crackeling, glitter laagje, of een mooi figuurtje op je nagellak te doen. Doe dit weer zoals bij stap vier. Let wel op, als je kiest voor glitter, crackeling of een figuurtje moet je daarna natuurlijk wel nog even een laagje topcoat opdoen.♥8 finished!! Nu ben je klaar. Als het goed is heb je nu super mooie, verzorgde nagels. Dit is ons eindresultaat: 
We hopen dat jullie wat aan ons 8 stappen plan nagels lakken hebben gehad. 
xx Veerle en Sara ♥

4 opmerkingen:

 1. maar hoe je figuurtjes maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoe moet je figuurtjes maken bedoel je denk ik. Je kunt hiervoor een striper of eyeliner gebruiken. Of je zou bijvoorbeeld de achterkant van een make-up kwast in de nagellak kunnen dippen en hiermee voorzichtig figuurtjes proberen te maken. Kijk voor makkelijke leuke designs even hier: http://www.youtube.com/user/cutepolish?feature=results_main
   Nog succes!
   xx♥

   Verwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥