1.5.12

Films we like

Heeee♥
Eindelijk vakantie!! *Je kijkt naar buiten* bah! Het regent. Wat te doen? Tijd om gezellig samen met je friends een film te kijken! Om het jullie wat gemakelijker te maken hebben wij hieronder een aantal leuke films op een rijtje gezet. Enjoy!

ROMANTIC

♥1.The Notebook.
Dit is een goed voorbeeld van een feel good film! Verder vinden we het verhaal ook mooi bedacht. In de film word ook erg goed geacteerd.♥2. The titanic.
 Deze film heeft vooral Sara echt al heel vaak gekeken. Te vaak om op één hand te tellen. En het blijft een mooie film! Zo een zielig verhaal. Al helemaal als je bedenkt dat het deels echt gebeurd is! En we kunnen blijven genieten van deze film, hij is nu namelijk ook in 3d te zien!♥3. Made in Manhattan.
Dit is echt een typische romantische komedie! En wat het ook leuk maakt is dat Jenifer Lopez erin speelt, een super actrice! Veel heb ik er niet over te zeggen, je moet het gewoon gaan kijken.

♥4. Sonny boy.
We wisten niet zeker of dit hoort bij de romantische films, maar romantisch is ie zeker. Het speelde zich af rond de tweede wereld oorlog. En het is echt een hele mooie film. Kijken dus!

♥5. Notting hill.
Dit is zo een schattige film. Ik vind ook dat Hugh grand hier heel goed het 'verlegen typetje" speelt en het is ook echt een grapige film.


DANSFILMS

♥1. Save the last dance.
Dit vinden wij een hele mooie en een beetje een zielige film. Een meisje deed aan ballet tot ze op een totaal andere soort school terecht komt. Hoe ze daar komt en wat ze daar gaat doen verklappen wij nog niet! Een ding zeggen we wel: er is ook nog een deel 2!!


2. Billy Elliot.
Deze film heb ik inmiddels al heel vaak gezien. Het is zo'n mooie film. Het gaat over een jongen die van zijn vader moet boksen terwijl zijn hart bij ballet ligt.
Zal het hem lukken om zijn vader te overtuigen dat ballet heel mooi kan zijn?musical films

♥1. Grease.
Grease is echt een super vrolijke film. Over een groep op de middelbare die enorm van dans en zang houden.

♥2. Burlesque.
Deze film gaat over een meisje die in een club gaat dansen en zingen. En dat meisje wordt door niemand minder dan Christina aguilaira gespeeld. Wat een stem heeft zij zeg!

♥3. Mamma Mia.
Het maakt niet uit hoe vaak je Mamma Mia ziet, het blijft leuk om met de liedjes van ABBA meet te zwijmelen. Verder is het verhaal simple but effective. Ook helpt het mee dat er  super leuke acteurs in het verhaal mee spelen. Zoals amanda seyfried.


USA Movies.

♥1. Forest gump.
Forest gump is echt een super film. Het is niet alleen super goed geacteerd door Tom Hanks. Wij smelten ook als we zien hoe super trouw hij is, aan zijn moeder, Jenny en zijn vriend Bubba. We like! Echt een aanrader!


♥2. Sjakie en de chocolade fabriek.
Oké ik geef toe dit klinkt super kinderachtig, maar na al die jaren vinden wij deze film nog steeds super leuk. Ook complimenten voor het acteer werk van Johny Depp. Dit verhaal blijft dus leuk.


Droevige films

1. slumdog millionaire.
Wauw deze film is echt een van mijn favo films! Wel is het een erg zielige film, je moet er tegen kunnen. Jamal neemt deel aan een spel op tv. Waarbij hij vragen krijgt en veel geld kan verdienen. Door zijn eigen levenservaring weet hij bijna alle vragen goed te beantwoorden. In de film zie je telkens flitsen van zijn leven, van klein jongentje in een sloppewijk tot volwassen man. In het echt woonde de acteur ook in een sloppenwijk.


Thrillers

♥1. Red riding hood.
Wij houden normaal niet zo van thrillers. Deze thriller vond ik wel erg leuk. En spannend natuurlijk!

\

Hopelijk hebben jullie hieruit een leuke film kunnen kiezen!
♥♥xx Veerle en Sara♥♥

3 opmerkingen:

 1. Lijken me allemaal mooie films
  red riding hood lijkt me spannend!x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Maid in Manhattan en Notting Hill lijken me erg leuk!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle films heb ik gezien hihi!

  XOXO,

  Comemoda.

  BeantwoordenVerwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥