16.5.12

Shoplog Parijs


 Hey!
Ik weet het, ik ben hier wel twee weken te laat mee. Maar hier komt toch een (late) shoplog van Parijs! Het was super leuk en heel mooi! Ook ben ik in super leuke, mooie winkels geweest. Het was eigenlijk een beetje een shoplog, ik heb vooral geshopt. Maar leuk was het zeker.
Hiernaast zie je een foto van mij bij de eifeltoren, het louvre en Paris by night.

Oké, hier komt de shoplog enjoy!

sephora:
Naar deze winkel was ik denk ik wel het aller benieuwdst ik heb er niet super veel gekocht. Maar voor mij was het een soort museum. Het was echt super groot en alle grote merken (denk aan too faced, make up forever, mac dior, gucci enz.) waren er! Ik heb er twee bruistabletjes voor in bad (geloof ik..) gekocht. In de geuren citroen en mango.
En ik heb iets gekocht wat ik van tevoren al heel lang wou. Het is een potje met een soort watjes en nagellak erin. Je stopt je vinger (met nagellak) erin, je draait een paar keer rond en het is weg! Niet alleen super snel, maar zo ruikt je hele kamer ook niet helemaal naar nagellak remover. I like!
Misschien is het je wel opgevallen dat ik alleen maar dingen van Sephora eigen merk heb gekocht. Maar dit is omdat de andere dingen SUPER duur zijn. 

Le bon Marche
Dit was een vrij duur warenhuis. Eerst vond ik het niets. Overal chagerijnige mensen die al boos werden als je de parfum op een verkeerd papiertje spuit. Maar toen kwam ik o.p.i. tegen! Dit is een super luxe maar ook heel goed nagellak merk met hele mooie kleuren. Ik wou eerst de kleur pink friday kopen. Maar toen viel mijn oog op de mini's van de Nicki minaj collectie (waaronder pink friday) voor maar 20 euro. Dit is best veel maar per lakje is het 13.95. Ik vind deze kleurtjes zo mooi! Ik ga er ook nog een review over doen.
Zara
Misschien klinkt het voor veel van jullie raar dat ik in het buitenland naar de zara ga. Maar deze zit niet in de stad waarin ik woon. Ik heb er een broek in een felle, mooie, zomerse kleur gekocht.

Markt
Normaal in Nederland kocht ik nooit iets bij de markt. Maar dit was echt zo een marktje met allemaal goede kwaliteit spullen. (de beste markt van Parijs volgens mijn tante die in Parijs woont) Ik heb daar dus een tas gekocht, daar ben ik echt heel blij mee want ik was al heel lang op zoek naar een tas voor school. 
Moneprix (geloof ik..)
Hier kocht ik twee hemdjes (een bruinachtige en een witte) hier heb ik geen foto van maar het zijn gewoon basic hempjes. Ook kocht ik hier een soort van rode lipgloss-lippenstift waar ik al de hele tijd naar op zoek was. Hij is 10hr stay. Hij blijft geen tien uur zitten maar wel wat langer dan de gemiddelde lippenstift-lippgloss.

En dat was het alweer. Ik hoop dat jullie van deze shoplog hebben genoten. En laat bij de reacties achter op je het leuk lijkt als ik nog eens zoiets doe.
xx Sara♥
3 opmerkingen:

 1. Hoeveel kost die tas? En ik volg je, volg je terug? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 60 euro geloof ik, maar je kunt hem denk ik niet in nederland,kopen.
   Ik volg je terug zodra ik in Nederland ben.
   Xx

   Verwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥