25.5.12

Fimo Canes

Hey,
Een tijdje geleden heb ik op Ebay  fimo canes gekocht. Dit zijn kleine staafjes in allerlei vormpjes van fimo klei. Als je van het staafje een heel dun plakjes snijd vanaf snijd, kun je het op je nagel plakken. En het ziet er super leuk uit! Hieronder een foto van de staafjes:
                                  

Het werk op de volgende manier:
♥1. Lak eventueel je nagels volgens het 8 stappen plan nagels lakken. Deze stap zou je kunnen overslaan.
♥2. Kies nu het staafje uit die je op je nagel wilt hebben en leg hem op een onderlegger. Zo beschadigd te tafel niet. Pak nu een dun scherp mesje zonder ribbels. En snij de fimo cane zo dun mogelijk. Hoe dikker hoe minder mooi.


♥3. Pak nu een topcoat en zet een stipje op  de plek waar je de fimo cane wilt. Hier kun je ook nepnagellijm voor gebruiken. Dit kan helemaal in het midden zijn, maar ik vind het het mooist als je het een beetje in een hoekje doet.
♥4. Plak nu voorzichtig de cane op het stipje. Dit kun je met een pincet doen. Maar als je kleine vingers hebt, kun je het ook met je handen doen. 
♥5. Breng nu eventueel nog een laagje topcoat aan voor een mooie glans.

♥6. Doe je andere nagels, of plak misschien wel meerdere canes op een nagel! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Dit is mijn resultaat geworden:

Mijn oordeel:
Ik vind fimo canes echt een super leuk idee! Het ziet er ook echt heel leuk uit, en het is niet zo veel werk. Wel vind ik dat het er al heel snel afgaat. Na een nachtje slapen is er er meestal al wel een af. En na drie dagen zijn ze meestal allemaal wel weg. Het is zeker het proberen waard, maar niet iets wat ik dagelijks zou dragen. 
xx Sara♥6 opmerkingen:

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥