25.3.12

Trends van de zomer! 2012

Kleuren, Bloemetjes, Hoedjes, stipjes, jumpsuits, Wijde pijpen broeken, hetro jurkjes, Witte kleren, allemaal nieuwe trends van deze zomer! Maar wat zal je dragen? Lees het hier!

Allemaal felle broeken, whe love it! Felle broeken staan altijd goed bij wit en toevallig is wit helemaal hot! Dus kopen maar! Skinny's zijn bij de vero moda, only en ladie sting in alle kleuren voor een redelijke prijs. Ga je liever voor de 70 style (wijde broeken) mix het dan met een stoere band of hoed op je hoofd)
Hier wat foto's van gekleurde broeken:


Ook bloemetjes zijn helemaal hot! Deze zomer heb je echt van alles met een bloemetjes patroon zoals: hoeden, sjalen, tassen, shirts en zelf bloemetjes broeken of mini rokjes! Voor een leuk shirtje of mini rokje met bloemetjes kun je ook weer het best naar vero moda, only en ladies stings!
Dit vind ik persoonlijk heel leuk, check de foto's:


Hoedjes zijn in, maar ook banden om je hoofd zijn het helemaal deze zomer! Deze banden houden je haren weg uit je gezicht wat een koel gevoel geeft vooral in de zomer:






Verder zijn er deze zomer ook weer heel veel stippen te zien.
Bijvoorbeel de hetro jurk hieronder:



Ook jumpsuits zijn in! Je kunt een lange jumpsuit dragen met high heels dan lijken je benen super lang! Ook korte jumpsuits zijn makkelijk vooral in de zomer als het heet is!






Hopelijk vind je de juiste stijl die bij je past
Liefs Julia, vragen zijn altijd welkom!

3 opmerkingen:

  1. Oh.....Ik wil zo'n gave hoed!
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat spellingsfoutjes. x Ik vind het nog beetje slordig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind vooral de bloemetjes en de jumpsuits super leuk! ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Echt heel erg bedankt voor als je een reactie achter gelaten hebt, elke reactie van jullie maakt me blij :)
No spam please
xx♥